Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Op dit moment heb je de keuze uit twee telefoon providers als je een 4G-internet abonnement wilt: KPN en Vodafone. Vanaf 18 november 2013 kun je ook bij T-mobile terecht voor telefoonabonnementen met 4G-internet. Tele2 heeft aangekondigd om in 2014 te starten met telefoonabonnementen met 4G-internet.

Telefoonabonnementen met 4G-internet worden goedkoper

Telefoonabonnementen met 4G-internet zullen bij Tele2 volgens de telefoon provider veel goedkoper zijn dan dezelfde telefoonabonnementen bij andere providers. Tele2 stelt zelfs dat andere telefoon providers hun telefoonabonnementen met 4G-internet goedkoper moeten maken op het moment dat Tele2 de telefoonabonnementen aanbiedt. De telefoon providers zouden met hun huidige telefoonabonnementen met 4G-internet niet concurrerend meer zijn met Tele2.

Wachten tot 2014 op een goedkoop telefoonabonnement met 4G-internet?

Als je een goedkoop telefoonabonnement met 4G-internet wilt is het verstandig om te wachten tot Tele2 4G-internet beschikbaar heeft. Op dat moment zullen andere telefoon providers hun telefooonabonnementen met 4G-internet waarschijnlijk goedkoper maken. Echter is het wachten op 4G-internet van Tele2 nog lang. Je kunt nu een telefoonabonnement met 4G-internet nemen en volgend jaar weer overstappen op een goedkoper telefoonabonnement met 4G internet. De ervaring van 4G-internet zal je verbazen waardoor het zonde is om nu nog geen gebruik te maken van deze mooie techniek.

> Goedkoopste telefoonabonnementen met 4G-internet vergelijken