Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Goedkoopste telefoonabonnement met de Samsung Galaxy S IVDe Samsung Galaxy S IV is de beste en populairste smartphone van het moment. Daarom doen wij een mobiele telefoon abonnement vergelijking. Wij hebben voor jou uitgezocht wat het goedkoopste telefoon abonnement met de Samsung Galaxy S IV is. Als eisen voor het goedkoopste mobiele telefoon abonnement hebben we een minimum van 100 belminuten gesteld en een grote databundel van minimaal 1500MB. Als contractsduur hebben we voor 24 maanden gekozen omdat dit het goedkoopste is. We hebben een top drie gemaakt van de goedkoopste telefoon abonnementen met de Samsung Galaxy S IV.

1. Tele2

Tele2 staat op nummer 1 en heeft het goedkoopste telefoonabonnement met de Samsung Galaxy S IV. Voor 100 belminuten en 1500MB moet 26,- euro per maand worden betaald. Wel moet er een eenmalig bedrag van 151,25 euro worden betaald, plus 30,- euro voor de aansluitkosten en 6,95 euro voor de verzendkosten. Dit komt neer op een gemiddeld bedrag van 33,84 euro per maand. Een extra voordeel bij deze provider is dat je het toestel echt krijgt en niet leaset, waardoor je de telefoon niet terug hoeft te sturen aan het einde van je contract.

2.  Hi

Op nummer 2 staat Hi, met een maandelijks te betalen bedrag van 46,- euro. Voor deze meerprijs krijg je niet meer belminuten maar wel een grotere internetbundel, 3000MB. Ook hoef je niet meer bij te betalen voor het toestel, je krijgt het als het ware gratis. Wederom moet er een bedrag worden betaald voor de aansluitkosten. Bij Hi bedragen deze kosten 29,95 euro, eenmalig. Het gemiddelde bedrag komt hierdoor uit op 47,25 euro per maand. Ook bij Hi is het gebruikelijk dat het toestel van jou is en dat je het niet terug hoeft te sturen na de 24 maanden.

3. T-Mobile

Bij T-Mobile moet 37,75 euro per maand worden afgedragen. Toch staan ze op nummer 3 omdat er een eenmalig bedrag van 249,95 moet worden betaald waardoor het gemiddelde maand bedrag toch hoger uitkomt dan bij Hi. Ook krijg je slechts 90 minuten per maand. Dde databundel bedraagt 2000MB per maand. Wederom worden aansluitkosten berekend. Bij T-Mobile kost dit 30,- euro. Het gemiddelde maandelijkse bedrag komt uit op 49,41 per maand. T-Mobile doet sinds kort ook niet meer aan toestel lease, waardoor het toestel ook bij deze provider echt van jou wordt.

Goedkoopste telefoon abonnement

Tele2 komt bij deze vergelijking dus duidelijk als goedkoopste naar boven. Als je kijkt naar de verschillen tussen deze drie providers dan zie je dat Tele2 veel scheelt met de nummer twee van de vergelijking, Hi. De enige afweging die je moet maken is of je wel zo'n groot bedrag in één keer wilt betalen en of je genoeg hebt aan de 100 belminuten en 1500MB die je krijgt bij Tele2. Zo ja, dan kun je met zekerheid zeggen dat je het goedkoopste telefoonabonnement met de Samsung Galaxy S IV hebt.

Goedkoopste telefoonabonnement