Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Telefoonabonnementen vergelijken met 4G internetNederlandse mobiele providers zijn massaal bezig met de uitrol van mobiel 4G internet. Telefoonabonnementen vergelijken met 4G internet werkt iets anders dan telefoonabonnementen vergelijken zonder 4G internet. Als je telefoonabonementen met 4G internet vergelijkt is de databundel in de meeste gevallen belangrijker dan de belbundel. Bij de telefoonabonnementen vergelijkingen op deze website wordt daar rekening mee gehouden. Steeds meer Nederlandse telefoonproviders komen met telefoonabonnementen met snel internet. In 2013 is 4G internet geïntroduceerd maar Vodafone wil in 2014 al met de opvolger van 4G internet komen: LTE Advanced.

Mobiele providers met 4G internet abonnementen

KPN was de eerste Nederlandse mobiele providers die telefoonabonnementen met 4G internet aanbood. Vervolgens is Vodafone 4G internet in Nederland gaan uitrollen. Sinds 18 november 2013 is T-mobile begonnen met het verkopen van telefoonabonnementen met 4G internet. In 2014 zal Tele2 starten met een eigen netwerk voor telefoonabonnementen met 4G internet. Geen van de mobiele providers biedt op dit moment 4G internet door het hele land aan. KPN zal begin 2014 landelijk telefoonabonnementen met 4G internet verkopen. Vodafone volgt hiermee begin 2015. De andere mobiele providers hebben nog niet bekend gemaakt wanneer heel Nederland telefoonabonnementen met 4G internet kan bestellen.

Vodafone komt met telefoonabonnementen met nog sneller internet

Vodafone heeft aangekondig in 2014 met LTE Advanced, de opvolger van 4G internet, naar Nederland te komen. Momenteel is Vodafone telefoonabonnementen met LTE Advanced in Duitsland aan het testen. In Duitsland behaalt LTE Advanced een internetsnelheid tot 225 Mbit/s. Waarschijnlijk zullen telefoonabonnementen met LTE Advanced als eerste in de randstad aangeboden worden.

> Telefoonabonnementen met 4G internet vergelijken