Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Goedkoopste telefoonabonnement

Iedereen kent het wel, het einde van het telefoonabonnement wat je hebt is in zicht en je mag weer een nieuw telefoonabonnement kiezen met daarbij een nieuwe mobiele telefoon. Het is altijd erg aantrekkelijk om direct wanneer je abonnement verlopen is een nieuw contract aan te gaan bij de provider waar je eerst ook al zat en daarbij een nieuw toestel te kiezen. Het is goedkoper om een sim only abonnement te kiezen en zelf een mooie mobiele telefoon erbij te kopen. Een van de goedkoopste aanbieders van een sim only abonnement is de provider youfone, deze provider heeft verschillende abonnementsbundels waar je uit zou kunnen kiezen, zodat je uiteindelijk voor jezelf het goedkoopste telefoonabonnement kunt samenstellen en afsluiten.

De sim only abonnementen van youfone maken gebruik van het betrouwbare KPN netwerk dat beschikbaar is in Nederland. Dit betekend dat de gebruiker bijna overal vol bereik heeft met het toestel en overal moeiteloos en goedkoop kan bellen, smsen of internetten. Tevens bezitten de sim only abonnementen van de provider youfone de optie waarmee je onderling (youfone gebruikers) gratis kan bellen! Dit zorgt ervoor dat het abonnement nog goedkoper is als je veel met dezelfde mensen belt.

Wanneer je bij youfone het goedkoopste telefoonabonnement hebt afgesloten, is het natuurlijk ook altijd leuk om een nieuwe mobiel te kopen, zodat je helemaal een beetje nieuw bent. Een nieuwe telefoon kun je bijvoorbeeld via internet bestellen of gewoon in de winkel aanschaffen, zodat je hem daar zelfs misschien nog even uit zou kunnen testen!

Hierbij is het verstandig om een simlock vrije telefoon aan te schaffen, zodat je zeker weet dat de simkaart van youfone kan worden gebruikt door de net door jou aangeschafte mobiel.

Het goedkoopste telefoonabonnement dat op dit moment te verkrijgen is via youfone is 2 euro per maand, hierbij krijg je 50 minuten / smsjes per maand, dit is erg veel smsjes / minuten voor het geld dat je ervoor betaald, mocht je dit vergelijken met andere providers. Het is nog goedkoper om bij youfone 250 minuten / smsjes te nemen voor slechts € 4,- per maand.

> Goedkoopste telefoonabonnement vergelijken