Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Sim only en abonnementen met telefoon vergelijkenTegenwoordig worden de prijzen van mobiele telefoon abonnementen steeds duurder. Dit komt mede doordat de prijzen van de smartphones stijgen. Je kan dan natuurlijk altijd een Sim only abonnement kiezen met een goedkope telefoon. Dit betekend echter wel dat je vaak niet gebruik kan maken van de moderne communicatiemiddelen zoals Whatsapp en Facebook. Je kan ook altijd een dure smartphone kopen en dat combineren met een Sim only abonnement. Maar is dit wel goedkoper? wij hebben alle mobiele telefoonabonnementen vergeleken en zijn tot een conclusie gekomen.

Sim only abonnement vergelijken met los toestel

Één van de bovengenoemde mogelijkheden is een goedkoop Sim only abonnement met een los toestel. Wij nemen aan dat de meeste mensen tegenwoordig een smartphone willen om van alle nieuwe communicatie mogelijkheden gebruik te maken. Dus we gaan dan ook uit van een telefoon van minimaal rond de 200 euro. Met dit soort telefoons zijn we tot de conclusie gekomen dat je vaak veel geld betaald. Ook willen veel mensen liever een klein bedrag per maand betalen dan een groot bedrag in één keer.

Mobiele telefoonabonnementen vergelijken

Wanneer je echter een mobiel telefoon abonnement neemt met een toestel erbij kom je vaak toch duurder uit dan een toestel los kopen. Met name bij Vodafone, Telfort en T-mobile kun je beter één van hun Sim only abonnementen nemen met een toestel naar keuze. Wanneer je liever elke 2 of 1 jaar een nieuwe telefoon krijgt, kan je misschien beter kijken naar providers zoals KPN en Hi. Zij doen namelijk aan toestel lease. Dit betekend dat het toestel niet van jou word maar van de provider blijft. Je mag het toestel dus tegen een kleine vergoeding lenen en aan het eind van je contract moet je hem weer inleveren.

Conclusie Sim only en mobiele telefoonabonnementen vergelijken

Concluderend kunnen we zeggen dat je soms toch beter voor een Sim only abonnement met een los toestel kan kiezen. Tenzij je voor een lease toestel gaat, dit is namelijk toch net iets goedkoper. Wat het slimste is om te doen is toch even een berekening maken voordat je een nieuw abonnement gaat afsluiten. Zo weet je altijd welke optie voor jou het goedkoopst is!

>Goedkoopste Sim only abonnement