Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Telefoonabonnement overwegenVodafone en Tele2 hebben beiden een nieuw soort abonnement gelanceerd, de abonnementen overlappen maar bieden ook verschillende opties. De prijzen van de abonnementen verschillen amper dus moeten we een keuze maken met de vrijheid die je krijgt bij ieder abonnement.In dit artikel nemen we de jeugd als doelgroep, het kan dus zijn dat voor u andere opties beter zijn.

 

 

Tele2 Nonstop, goedkoopste telefoonabonnement?

Tele2 Nontstop is een telefoonabonnement die de vrijheid geeft om onbeperkt te kunnen bellen en SMSen, daarnaast kan je een extra databundel aanschaffen. Als je over het limiet van deze bundel heen gaat zal je worden geïnformeerd en wordt de download snelheid drastisch verlaagt.

Een voordeel hier van is dat je dus geen extra kosten zal krijgen als je over de databundel heen gaat. Bij dit telefoonabonnement is er de mogelijkheid een toestel er bij te nemen. Het nadeel bij dit goedkope telefoonabonnement is dat het een contract duur van 2 jaar is.

 

Vodafone Hybride, goedkoopste telefoonabonnement?

Vodafone Hybride is een nieuw en goedkoop telefoonabonnement, het is een mix tussen prepaid en een vast abonnement. Vodafone bied de mogelijkheid om een automatisch incasso te accepteren of dat de betaling iedere maand handmatig gedaan moet worden. Een plus punt van dit goedkope telefoonabonnement is dat je iedere maand kan opzeggen, en je kan 10 dagen voor het begin van de volgende maand de opties aanpassen om bijvoorbeeld je databundel groter te maken.

Het nadeel aan dit telefoonabonnement is dat het werkt als een prepaid model. Dit betekend dat als er over de bundel heen wordt gegaan je niet meer kan bellen / smsen of internetten, wel bied Vodafone met dit goedkope telefoonabonnement de optie om handmatig (lees prepaid tegoed) extra tegoed toe te voegen. Dus als je over je maandelijkse bel minuten heen gaat verandert het in een prepaid sim.

 

Conclusie van het goedkoopste telefoonabonnement.

Het is dus afwegen wat jij het beste vind passen, heb je de neiging altijd over je bundel heen te gaan dan is tele2 nonstop een perfect telefoonabonnement voor jou. Doordat je altijd bereikbaar zult zijn voor je vrienden en familie, een extra bonus is dat je er een toestel bij kunt bestellen maar het is wel voor 2 jaar.

Vodafone Hybrid is een perfecte optie als je altijd varieert in je bel en internet gedrag. Stel het gaat uit met je vriendin dan kan je dus je abonnement verlagen omdat je niet heel veel meer gaat bellen of smsen de volgende maand.

> Goedkoopste telefoonabonnement