Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Iedere telefonie provider beweert dat ze het goedkoopst zijn, maar er kan er maar 1 het goedkoopst zijn. Als je een telefoon abonnement gaat vergelijken is prijs altijd belangrijk, maar veel providers hebben vaak ongeveer de zelfde prijs klasse. Iedere provider heeft wel een budget abonnement in simonly of in combinatie van een telefoon.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een telefoon abonnement?

Voordat je een abonnement kiest is het belangrijk om te kijken waarvoor je kiest, zo hebben sommige telefonie providers alleen de mogelijkheid voor het kopen van de telefoon of een lease service. Als je een lease service abonnement neemt dan moet je de telefoon inleveren zodra je overstapt op een nieuw abonnement / provider, soms staat dit in de kleine lettertjes vermeld en kan je dus in problemen achteraf komen. Je kan bijvoorbeeld een rekening of boete ontvangen omdat je de telefoon nog steeds in jou bezit is.

Naast de valkuil van een lease service is het ook belangrijk dat je weet wat er gebeurd als je over je databundel heen gaat. Sommige providers geven je onbeperkt toegang tot een 3g netwerk totdat je het datalimiet overschrijft, dan kunnen ze je download snelheid drastisch verlagen. Providers die dit niet doen kunnen je op hoge kosten jagen, gemiddeld kost 1 MB 20 cent buiten je bundel.

Diefstal of schade bij een abonnement?

Diefstal of ernstige schade is altijd vervelend, zo kan het scherm gebarsten zijn of de camera lens kapot zijn. Veel telefonie providers bieden een basis verzekering, echter denkt deze weinig van de mogelijke schades. Als er schade is kan dit tot hoge kosten komen, zo kan een nieuw scherm al snel 200 euro bedragen. Een laatste tip die wij je mee willen geven is het volgende: Als je voor schade naar de winkel gaat, weet dan goed wat er kapot is en ga altijd voor een second opinion langs bij technische specialist.