Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Het vergelijken van mobiele telefoonabonnementen op prijs is belangrijk. Deze vergelijking zorgt ervoor dat u het goedkoopste mobiele telefoonabonnement heeft. Het vergelijken helpt te kiezen voor de mobiele provider die u de beste dekking geeft.

De mobiele hoofdproviders

In Nederland zijn er meerdere providers van telefoonabonnementen. Alle providers zijn onder te verdelen in 3 mobiele hoofdproviders. Dit zijn KPN, Vodafone en T-mobile. De providers promoten bij hun telefoonabonnementen dat ze voldoende dekking bieden. Een volledige dekking in heel Nederland kunnen de providers niet bieden.

Dekking van 3G vergelijken

Het dekkingsgebied van 2G is zeer goed in Nederland. 2G wordt gebruikt voor het bellen. 3G maakt de stem helderder tijdens het bellen. Daarom vergelijken wij de dekking van 3G op de telefoon. Hieronder ziet u een vergelijking van de dekking in Nederland. Het is duidelijk te zien dat KPN en T-Mobile de beste dekking hebben.

Bij deze vergelijking is 7,2 mbit/s gekozen

KPN en T-mobile vergelijken

Als u telefoonabonnementen gaat vergelijken. Kunt u het beste telefoonabonnementen van T-mobile of KPN kiezen, want deze hebben de beste dekking. Om de beste uit te kiezen is één punt in Nederland genomen waar KPN weinig dekking heeft. Dit punt is Apeldoorn, hieronder is een vergelijking. Deze afbeelding laat de dekking van alle providers zien. Het is duidelijk dat T-mobile betere dekking heeft op plekken waar KPN dat niet heeft.

Bij deze vergelijking is 7,2 mbit/s gekozen

Dekking van 4G vergelijken

4G is de toekomst, de meeste moderne telefoons zijn al met de techniek uitgerust. Daarnaast worden telefoonabonnementen met 4G populairder. Uit de afbeelding hieronder is duidelijk dat KPN het beste bereik heeft van 4G.

Bij deze vergelijking is de grootste dekking van 4G gekozen

Conclusie

Als u telefoonabonnementen met 4G gaat vergelijken dan heeft KPN de beste dekking. Wilt u een telefoonabonnement aanschaffen en heeft uw huidige telefoon of toekomstige telefoon geen 4G techniek. Dan is het verstandig om tijdens het vergelijken van telefoonabonnementen voor T-mobile te kiezen. T-mobile heeft in vergelijking tot KPN een betere dekking bij 3G telefoonabonnementen.

> Hier vind u de dekkingskaart van KPN
> Hier vind u de dekkingskaart van T-mobile
> Hier vind u de dekkingskaart van Vodafone