Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Mobiele telefoonabonnementen met grote databundelSteeds meer mensen gebruiken een mobiele telefoon als vervanging voor een computer. Daarom hebben steeds meer mensen een grotere databundel nodig bij hun mobiele telefoonabonnement.

Mobiele telefoonabonnementen met een grote databundel

Mensen gebruiken steeds meer internet op een mobiele telefoon. Bijvoorbeeld om op Facebook te gaan, e-mails te lezen of online te shoppen. Daarbij is een grote databundel nodig. Een grote databundel is vaak erg duur. Het is daarom verstandig om eerst goed te kijken naar het dataverbruik voor het aanschaffen van een mobiele telefoonabonnement. Een grote databundel is handig voor mensen die de mobiele telefoon vaak gebruiken om op internet te gaan en er geen Wifi beschikbaar is. Steeds meer telefoonproviders bieden mobiele telefoonabonnementen met grote databundels waar uit gekozen kan worden. Hieronder staat een overzicht van de goedkoopste telefoonabonnementen met een grote databundel met de goedkoopste bovenaan. De mobiele telefoonabonnementen die vergeleken worden hebben allemaal 2000 MB of meer data met de minste belminuten. 2000 MB is genoeg data om gebruik te maken van online shoppen, browsen op internet of het kijken van filmpjes op Youtube.

Goedkoopste sim only mobiele telefoonabonnement

Plaats Provider Min/SMS Databundel Prijs
90 min/sms 2000 MB € 18,50

50 min/sms

2000 MB € 18,50

 

50 min/sms

 

Onbeperkt MB € 19,-

T-Mobile, Simpel en Youfone liggen heel dicht bij elkaar qua prijs met het goedkoopste sim only abonnement. T-Mobile en Simpel zijn allebei 18,50 voor 2000 MB data. Youfone is iets duurder maar daartegenover staat onbeperkt MB. Daarom is Youfone het meest voordelig voor de grootste internet verbruiker omdat die meer MB biedt voor minder geld per MB.

Goedkoopste mobiele telefoonabonnement met toestel

Plaats Provider Min/SMS Databundel Prijs
100 min/sms 2500 MB € 32,-

100 min/

onbeperkt SMS

3000 MB € 33,50

90 min/

onbeperkt SMS

2000 MB € 36,-

Bij een mobiel telefoonabonnement met toestel is Tele2 de goedkoopste om te kiezen voor 32,- per maand.  Hi is iets duurder maar levert wel meer MB voor minder geld per MB waardoor. Bij een databundel van 1000 MB komt er 2000 MB gratis bij zodat het 33,50 wordt voor 3000 MB. T-Mobile hoort ook tot één van de voordeligste telefoonproviders met grote databundel met 36,- voor 2000 MB. Tele2 en Hi zijn op het moment de goedkoopste opties wat betreft een mobiel telefoonabonnement met toestel voor de grote dataverbruikers.

>Vergelijk andere telefoonabonnementen met internet