Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

iOS7Google heeft sinds korte tijd het mogelijk gemaakt voor bezitters van een iPhone om hun office-applicaties te gebruiken op de smartphone. De apps die op dit moment te gebruiken zijn, zijn Google Docs en Google Sheets en er zijn al plannen om later Google Slides ook beschikbaar te maken.

Met Google Docs is het heel gemakkelijk om zowel on- als offline aan (Word)documenten te werken. Je kunt bestanden lezen, maken en bewerken, zelfs als je onderweg even geen beschikking hebt over mobiel internet.

Daarnaast maakt Google Docs het mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd aan hetzelfde bestand te werken en is het mogelijk om opmerkingen toe te voegen en te reageren op die van anderen. Ook het delen van bestanden is mogelijk met Google Docs. De app is gratis te downloaden via bijvoorbeeld App Store, maar je moet wel beschikken over iOS 7 of een latere versie en de app neemt 20 MB ruimte in beslag. Wilde je een iPhone 6 kopen dan kun je deze app dus gebruiken. Of de iPhone 4S deze app ondersteund is niet helemaal duidelijk.

Google Sheets is qua functionaliteit vergelijkbaar met Docs, al is deze app natuurlijk bedoeld voor het bekijken, aanmaken en bewerken van spreadsheets. Je kunt on- en offline data invoeren en cellen bewerken en deelt het uiteindelijke bestand gemakkelijk met anderen. Ook Sheets vereist iOS 7 en neemt qua ruimte 41,7 MB in beslag.

Slides wordt gebruikt voor het maken en bewerken van presentaties in de cloud, maar is op dit moment nog niet beschikbaar in de App Store. Google geeft aan dat de app binnenkort verschijnt, maar een precieze releasedatum is op dit moment echter nog niet bekend.