Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Beste mobiele telefoon abonnement met Samsung Galaxy S5De Samsung Galaxy S5 is de beste mobiele telefoon van dit moment. Tele2 heeft een geweldige aanbieding voor nieuwe en bestaande klanten.

Samsung Galaxy S5 beste mobiele telefoon

De Samsung Galaxy S5 is het vlaggenschip van Android. Mobiele telefoon abonnementen met deze telefoon zijn altijd populair. Momenteel heeft Tele2 een zeer lucratieve aanbieding voor bestaande en nieuwe klanten. De Samsung Galaxy S5 is een mobiele telefoon die er bekend om staat snel te zijn. De S5 heeft een quad core processor die draait op 2,5 GHz en heeft een 5,1 inch Full-HD scherm.

Mobiele telefoon voor de avonturier

Naast de snelle processor en het grote scherm kan deze mobiele telefoon filmen in 4K resolutie. Weinig mobiele telefoons kunnen in deze resolutie filmen. De Sony Z2 en de HTC one M8 kunnen wel in 4K resolutie filmen maar hierbij is de video schokkerig.

De Samsung Galaxy S5 is tevens ook waterproof, de telefoon komt met een IP67 certificaat. Met dit certificaat kan de Samsung Galaxy S5 1 meter diep onderwater zijn voor 30 minuten lang. Omdat de mobiele telefoon veel functies heeft en robuust is wordt deze telefoon vaak gekozen door studenten en atleten. Hoewel de telefoon dompel dicht is, is het aangeraden niet onderwater te telefoneren.

Gemiddeld telefoon abonnement

Iedereen gebruikt de mobiele telefoon anders. Sommigen gebruiken de telefoon om de tijd te verdoen in de trein. Bij anderen is de mobiele telefoon het middelpunt van hun leven. Hierdoor zijn veel verschillende abonnementen mogelijk en ook aangeboden.

In het gemiddelde mobiele abonnement zitten 300 belminuten en 1000 MB. Het dataverbruik op de mobiele telefoon wordt ieder jaar groter. Games, updates en bestanden die men naar elkaar toesturen zijn daar de oorzaak van. Daarom bieden mobiele telefoon providers een grote selectie abonnementen aan.

Telefoonabonnement aanbieding van Tele2

Nieuwe klanten krijgen bij het abonnement van Tele2 300 belminuten; 1500 MB databundel; een Samsung M5 speaker ter waarde van € 299,-; een speciale telefoon hoes en een mini SD kaart van 32 GB ter waarde van € 20,-. Het abonnement kost € 38,- per maand. Daarnaast is de telefoon ook gratis bij dit twee jarige abonnement. Dit is echter allen bij een SmartMix 2 jaar abonnement met 300 belminuten en 1500 MB databundel.

Hieronder is een berekening van de totale korting.

  • Gratis Samsung Galaxy S5: € 488,-
  • Besparing Samsung M5 speaker: € 299,-
  • Korting abonnement: 20% per maand = € 228,-
  • Besparing S-view cover: € 39,95
  • Besparing SD kaart 32 GB: € 20,-

Totale korting: € 488,- + € 299,- + € 228,- + € 39,95 + € 20,- = € 1362,95

De totale besparing die men krijgt bij deze aanbieding is € 1362,95, dit is meer dan de totale kosten van het abonnement! Een vergelijkbaar abonnement bij T-Mobile met de Samsung Galaxy S5 kost € 40,- per maand en daar zit geen Samsung M5 speaker bij.

> Maak gebruik van deze Aanbieding
> Bekijk meer mobiele telefoonabonnement aanbiedingen