Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Telefoonabonnementen vergelijken op snel internet4G zorgt voor veel voordelen bij nieuwe telefoonabonnementen. Met snel internet kan je sneller foto's delen met je vrienden.

Snel internet bij telefoonabonnementen

KPN, Vodafone en T-Mobile zijn de netwerkbeheerders in Nederland. Gedurende 2014 hebben deze telefoonproviders hun eigen 4G netwerk op gezet. De telefoonproviders Tele2 en Ziggo hebben ook een eigen 4G signaal bemachtigt op de veiling van 2012. Het 4G+ netwerk biedt momenteel de snelste internet verbinding.

4G+ is de nieuwste manier van mobiel internet. Bij 4G+ worden signalen uit meerdere frequenties gecombineerd om zo een snellere download aan de consument te verschaffen. Momenteel is dit alleen mogelijk bij de nieuwste telefoonabonnementen. De Samsung Galaxy S5 en de Samsung Galaxy Alpha kunnen gebruik maken van 4G+.

Telefoonabonnementen vergelijken met snel internet

Hieronder is een overzicht van de providers met de snelste telefoonabonnementen beschikbaar in 2015.

Maximum downloadsnelheid Maximum databundel Prijs
225 Mbit 5 GB € 37,50
225 Mbit 6 GB € 39,-
150 Mbit/s 6 GB € 30,-
120 Mbit/s 10 GB € 35,-

De hierboven vermelde telefoonproviders bieden het snelste 4G internet aan. De telefoonproviders Telfort, Simyo en Ben bieden ook 4G aan bij de telefoonabonnementen. Echter is hier de downloadsnelheid minder dan bij de hierboven vermelde providers.

De voordelen van snel internet

Met snel internet kunnen grote bestanden via email en Whatsapp snel verzonden worden. Daarnaast maakt een telefoonabonnement met snel internet het mogelijk Youtube video's in hoge kwaliteit af te spelen. Naast het streamen van video's op de mobiele telefoon worden internet pagina's sneller geladen. Hierdoor zal je meer gaan internetten waardoor het dataverbruik stijgt. In 2013 en 2014 was een databundel van ongeveer 500 MB gemiddeld. Met de groei van mobiel internet verbruik is de gemiddelde bundel voor 2015 rond de 1000 MB.

Voordelen 4G internet bij telefoonabonnementen

Telefoonabonnementen met 4G internet zijn beter als telefoonabonnementen met 3G internet. Een mobiele telefoon met toegang tot het 4G internet netwerk zal een beter bereik hebben dan het reguliere 3G internet netwerk. In dichtbevolkte en drukke gebieden zoals een centraal station heeft een mobiele telefoon met 3G moeite een internet pagina te laden. Met een 4G verbinding zullen er geen problemen zijn. Daarnaast zal 4G ook beschikbaar zijn op het platteland terwijl dit op enkele plekken niet het geval is met 3G.