Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Nieuwe goedkope telefoonabonnementenAan het begin van een nieuw jaar worden vaak nieuwe telefoonabonnementen gelanceerd. 2015 is daar geen uitzondering, KPN en T-Mobile hebben beiden nieuwe telefoonabonnementen gelanceerd.

Nieuwe telefoonabonnementen in 2015

In het start van het nieuwe jaar veranderen de telefoonabonnementen. KPN en T-Mobile hebben beiden een wijziging gemaakt in de abonnementen. T-Mobile is flexibeler geworden met deze verandering en KPN heeft de databundels aangepast voor al haar klanten.

Nieuwe telefoonabonnementen van T-Mobile

De flexibele abonnementen van T-Mobile zijn maandelijks naar boven en naar beneden aan te passen. Het start abonnement kost € 10,- per maand. Met dit abonnement kan onbeperkt worden geïnternet met een downloadsnelheid van 64 kbps. Om gebruik te kunnen maken van een hogere 4G snelheid moet een databundel worden aangeschaft. De goedkoopste databundel is 500 MB en kost 7,50 per maand. Bij deze databundel heb je een downloadsnelheid van 50 Mbps en een uploadsnelheid van 25 Mbps.

De duurste databundel is 10.000 MB en bied een downloadsnelheid van 120 Mbps en een upload van 50 Mbps. Deze databundel kost € 30,- per maand. Het standaard sim only abonnement is zeer goedkoop voor kleinverbruikers die enkel Whatsapp gebruiken omdat er met het goedkoopste telefoonabonnement onbeperkt geïnternet kan worden.

Goedkope telefoonabonnementen van KPN

KPN heeft haar databundels voor nieuwe en bestaande klanten verdubbelt. De kleinste databundel wordt nu 500 MB. De andere bestaande abonnementen worden ook verdubbelt, daarnaast introduceert KPN een nieuw soort abonnement. Dit abonnement heet "vooral internet". Met deze abonnementen hebben consumenten minimaal een databundel van 1000 MB, daarnaast heeft de consument ook 150 belminuten. De maximale databundel vanaf 2 februari 2015 is 10.000 MB groot, hierbij zit ook gratis spotify premium.

Consumenten kunnen nu voor een vaste prijs telefoons bij de abonnementen bestellen, hierbij zijn de telefoons in 3 categorieën in gedeeld. De goedkoopste telefoons zitten in de basis categorie, hierna komt de standaard categorie en als laatste de luxe categorie. In deze categorie zitten de nieuwste telefoons zoals de iPhone 6 en iPhone 6 plus. Door deze standaard prijzen worden de telefoonabonnementen van KPN waarschijnlijk de goedkoopste telefoonabonnementen voor high end toestellen. Op 2 februari 2015 wordt bekend welke toestellen in de verschillende categorieën horen.