Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Telefoonabonnementen vergelijken met Samsung Galaxy S6Het Mobile World Congres is in 2015 van 2 tot 5 maart gehouden. Dit is een groot evenement waar veel telefoonfabrikanten de nieuwste telefoons tonen.

T-Mobile goedkoopste in telefoonabonnement vergelijking

T-Mobile heeft het goedkoopste telefoonabonnement met de Samsung Galaxy S6. In vergelijking met het telefoonabonnement van Vodafone is T-Mobile in totaal € 30,- goedkoper. Toch kan het telefoonabonnement van Vodafone voordeliger zijn als je niet direct de telefoon wilt betalen.

High-end telefoon

Een high-end telefoon is een telefoon met de beste specificaties van dit moment. Vaak zijn dit de nieuwste modellen in een bepaalde serie, bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S6 is de nieuwste telefoon van Samsung. De nieuwste telefoon in een bepaalde serie is niet altijd een high-end telefoon. Zo zijn er ook modellen die ontworpen zijn als budget modellen.

Consumenten vergelijken soms enkel telefoonabonnementen op prijs en niet op telefoon. Doordat de techniek zeer snel ontwikkeld zijn niet alle high end toestellen even snel. De Samsung Galaxy S6 is de nieuwste telefoon van Samsung, de iPhone 6S is de nieuwste telefoon van Apple.

Deze telefoons zijn beide high-end toestellen. Echter is in minder dan een half jaar de techniek zo verandert dat de Samsung Galaxy S6 betere specificaties heeft. De resolutie van de Galaxy S6 is twee keer zo hoog. Daarnaast heeft de Galaxy S6 ook een Octa core in plaats van de Quad core in de iPhone. Hoewel de Samsung Galaxy S6 betere specificaties heeft op dit moment betekent dit niet dat de iPhone 6 een slechte telefoon is. De gebruikerservaring van beide telefoons is nagenoeg gelijk.

Beste high end telefoons

Doordat er zo veel verandering plaats vind in de mobiele sector verandert de beste high end telefoon ook regelmatig. In 2014 werden de Samsung Galaxy S5 en de HTC One M8 beiden als de beste high-end telefoons gezien. Daardoor kwamen beiden vaak terug in verschillende vergelijkingen van telefoonabonnementen.

Tijdens het Mobile World Congres van 2015 werden er meerdere high-end telefoons gepresenteerd. Twee van deze telefoons blinken uit over de rest. Dit zijn de Samsung Galaxy S6 en de HTC One M9. Beiden hebben een Octa core processor en een display formaat van 5" of meer. Momenteel behoren de HTC One M9 en de Samsung Galaxy S6 tot de beste high end telefoons in 2015.

Telefoonabonnementen vergelijken met Samsung Galaxy S6

Hieronder is een vergelijking van abonnementen met de Samsung Galaxy S6.

Databundel 1000 MB 1000 MB 1000 MB
Downloadsnelheid 225 Mbit/s 100 Mbit/s 225 Mbit/s
Bel/SMS bundel 150 120 300
Prijs per maand € 42,50 € 19,50 € 34,-
Toestel prijs € 289,00 € 599,95 € 294,99
Totaal prijs € 1309,- € 1072,19 € 1110,99
Bestel Bestel Bestel

In de vergelijking van telefoonabonnementen hierboven is duidelijk te zien dat T-Mobile de goedkoopste aanbieding heeft voor de Samsung Galaxy S6. Echter moet je hier wel direct € 599,95 voor betalen waardoor dit niet geschikt is voor iedereen. Als dit het geval is kan je kiezen voor het Vodafone abonnement. De toestel prijs bij het Vodafone abonnement is € 294,99 waardoor dit meer dan € 300,- goedkoper is dan bij T-Mobile. Echter betaal je over 24 maanden wel € 30,- meer.