Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Telefoonabonnementen vergelijken met een iPhone 6sAls je de nieuwe iPhone 6s wilt hebben is het verstandig de mobiele telefoon te reserveren. KPN, Vodafone en T-Mobile hebben een beperkt aantal liggen.

iPhone 6s is klaar voor de toekomst

De iPhone 6s is een nieuwe concurrent voor de Samsung Galaxy S6, door de nieuwe A9 chip die in de iPhone 6s zit zal hij zeer snel zijn in vergelijking met z'n voorgangers. Naast een nieuwe chip is het scherm van de iPhone 6s ook beter waardoor je films in HD kwaliteit kan bekijken. Je kan het meeste uit je telefoonabonnement halen met de iPhone 6s omdat deze nu wél gebruik kan maken van het 4G+ netwerk van KPN en Vodafone.

Nieuwe iPhone wordt getoond aan de wereld

De iPhone 6 is al enige tijd uit in Nederland, een jaar geleden op 9 september 2014 was de iPhone 6 getoond aan de hele wereld door Apple. Destijds was de iPhone 6 snel in vergelijking met concurrenten, dit kwam allemaal omdat de iPhone 6 onderdelen heeft die perfect samenwerken. Dit kwam ook door het besturingssysteem van Apple. Mobiele telefoons met Android geïnstalleerd hadden meestal betere specificaties maar doordat het besturingssysteem voor meerdere apparaten is gemaakt konden de mobiele telefoons niet het maximale uit de hardware halen. Dit veranderde toen Samsung de Galaxy S6 introduceerde, deze mobiele telefoon was zeer snel en een sterke concurrent van de iPhone 6 destijds.

Telefoonabonnementen vergelijken die bij de iPhone 6s passen

De iPhone 6s komt waarschijnlijk op 25 september 2015 in de Nederlandse winkels te liggen. De iPhone 6 kwam op die datum vorig jaar ook in de Nederlandse winkels terecht. Aangezien de bekendmaking van de iPhone 6s op 9 september 2015 is is het te verwachten dat ook op 25 september de iPhone 6s in de Nederlandse winkels ligt. In vergelijking tot de iPhone 6 kan de iPhone 6s wel gebruik maken van het 4G+ netwerk in Nederland.

Voorheen kon de iPhone 6 niet alle 4G frequenties ontvangen in Nederland, hierdoor kon er een maximum downloadsnelheid van 150 Mbit/s worden behaald op het 4G netwerk. Met de nieuwe hardware die in de iPhone 6s zit kan wel verbinding maken met meerdere 4G frequenties in Nederland. Daarom kan de nieuwe iPhone 6s wél 4G+ ontvangen. Hierdoor kan je alles van je telefoonabonnement benutten.

Bestel de nieuwe iPhone 6s

Momenteel is het nog niet bekend wat de prijs van de iPhone zal zijn. Dit wordt pas na de onthulling bekent, de onthulling is op 9 september 2015 om 19:00 Nederlandse tijd. Het valt te verwachten dat je bij KPN, Vodafone en T-Mobile de nieuwe iPhone 6s kan reserveren. Door de nieuwe technische aanpassingen in de iPhone 6s kan je met elk telefoonabonnement optimaal gebruik maken van de iPhone. Hierdoor hoef je alleen de verschillende telefoonabonnementen te vergelijken op prijs. Momenteel biedt KPN het goedkoopste telefoonabonnement voor de iPhone 6 aan.