Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

telefoon abonnementen vergelijkenHollandsnieuwe heeft mobiele abonnementen in een prepaid constructie. Zowel belminuten als sms'jes en MB's gaan uit één bundel. Bovendien is al het verbruik buiten de bundel goedkoper dan binnen de bundel.

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een relatief nieuwe provider. Aangezien ze een dochter zijn van Vodafone maken ze uiteraard ook gebruik van hun netwerk. Hollandsnieuwe is begonnen als tegenwind tegen de toenmalige providers en voorwaarden. Daarom heeft de provider een soort prepaid constructie bedacht in een abonnementsvorm. Ze wilden namelijk de vaak torenhoge buiten de bundel kosten stoppen. Het is tenslotte ook bijzonder dat je buiten de bundel ineens het tienvoudige gaat betalen. Dat is alleen bij telecom zo. Daarom heeft hollandsnieuwe een tegoed dat je elke maand op kunt maken. Bij andere providers ga je buiten de bundel een tarief betalen van gemiddeld 30 tot 35 cent per minuut. Bij hollandsnieuwe gaat het net andersom. Eerst maak je de bundel op. Als je bundel op is, kun je extra tegoed bijkopen tegen een tarief dat lager is dan de prijs binnen de bundel. Dit voorkomt onvoorziene hoge rekeningen.

Verder heeft hollandsnieuwe als voordeel dat alles uit 1 bundel gaat. Bellen in het buitenland en 0900-nummers bellen brengt bij de meeste providers extra kosten met zich mee. Bij hollandsnieuwe gaat dat uit de gewone bundel. Tegoed wat je overhebt kun je dus mooi gebruiken tijdens een vakantie in het buitenland. Bovendien was het altijd zo dat je het overgebleven tegoed 2 maanden mee kon nemen. Dit is inmiddels wel veranderd, maar daar vertellen we verderop meer over.

Hollandsnieuwe abonnementen

Een ander onderscheidend punt was en is nog steeds dat hollandsnieuwe abonnementen aanbied waaruit je kan bellen, sms'en en internetten uit dezelfde bundel. Bel je dus een keer een maand iets meer, maar verbruik je minder internet, dan heb je geen extra kosten terwijl dit bij andere providers wel het geval zou kunnen zijn. Telefoonabonnementen vergelijken kan dan ook al snel veel kosten besparen. Stel dat je ergens anders een bundel hebt van 100 minuten en 500 MB en dat je deze maand 120 minuten en 400 MB hebt gebruikt, dan betaal je extra bovenop je maandprijs. Bij hollandsnieuwe zou dan een vergelijkbare bundel de 500 minuten/SMS/MB bundel zijn. Dan krijg je eigenlijk een hoeveelheid van 500, die je flexibel mag gebruiken. Zolang je maar binnen de 500 blijft.

Voordeelmobiel is een partner van onder andere hollandsnieuwe. Voordeelmobiel biedt alle abonnementen aan, zowel sim only als abonnement met telefoon. Vaak goedkoper dan bij de provider zelf. Neem vooral een kijkje bij hun hollandsnieuwe aanbiedingen. Zij hebben één aanspreekpunt, dus alle contact gaat via dezelfde persoon. Wel zo prettig. Het goedkoopste abonnement dat hollandsnieuwe heeft is de 300 bundel, dus 300 minuten of sms'jes of MB's. Deze is momenteel verkrijgbaar voor 8 euro per maand bij een abonnement van 2 jaar. Heb je een hogere bundel nodig, dan kan je kiezen voor de 500, 1000, 1200, 1500 of 1800 bundel.

Hollandsnieuwe opwaardeertegoed 6 maanden houdbaar

Zoals hierboven werd beschreven kon je overgebleven tegoed aanvankelijk 2 maanden mee nemen. Helaas bleek dit niet uit te kunnen. Veel andere providers verdienen hun geld doordat klanten buiten de bundel bellen. Dat leidt vaak tot hoge kosten. Hollandsnieuwe werkt niet op deze manier. Dus ze verdienen relatief weinig aan een klant in vergelijking met de concurrentie. Dus is het nu helaas niet meer mogelijk om het tegoed mee te nemen. Als compensatie heeft hollandsnieuwe wel een verandering gebracht in hoe lang je het tegoed mee mag nemen dat je opwaardeert. Mocht je in een maand toch wat meer nodig hebben, dan kan je opwaarderen. Dit tegoed is nu 6 maanden houdbaar, voorheen was dit 3 maanden houdbaar. Al met al is hollandsnieuwe dus een provider die net iets anders werkt dan de anderen. Zeker de moeite waard om eens naar te kijken.