Goedkope mobiele telefoon abonnementen vergelijken, de goedkoopste telefoonabonnementen

Telefoon abonnementen vergelijkenT-Mobile biedt sinds kort nieuwe sim only abonnementen. Hierbij hebben klanten de keuze uit een gemiddelde of onbeperkte belbundel en een divers aanbod aan databundels.

Sinds 19 januari hanteert T-Mobile nieuwe Stel Samen & Stel Bij sim only abonnementen, met een kale abonnementsprijs van tien euro, waar je bel- en internetbundels bij kan aanzetten die maandelijks aanpasbaar zijn. SMS’en is net als bij een aantal bestaande abonnementsvormen volledig gratis en voor respectievelijk vijf en tien euro extra zijn belbundels beschikbaar van 120 (NL & EU) danwel onbeperkt (NL) aantal minuten.

De aanvullende kosten voor de internetbundels zijn:

- 500 MB voor € 7,50 per maand extra

- 1000 MB voor € 10 per maand extra

- 2000 MB voor € 15 per maand extra

- 5000 MB voor € 20 per maand extra

- 10.000 MB voor € 30 per maand extra

T-Mobile kondigt verder aan de roamingkosten voor bellen en internetten in het buitenland op korte termijn te willen afschaffen. Wanneer dat gaat gebeuren is niet bekend. Bij de belbundels worden wel ook 120 minuten bellen binnen de EU als onderdeel van de bundel geleverd. Er is ook een optie om onbeperkt binnen de EU te bellen, voor € 19,95 extra bovenop de “kale” bundel.

Om de maandelijks aan te passen Stel Samen & Stel Bij sim only abonnementen te vergelijken met het aanbod van andere sim only providers kan je gebruik maken van een sim only vergelijk website zoals losabonnement.nl.