Nieuwe aanbieding bij Youfone

Nieuwe aanbieding bij YoufoneYoufone heeft sinds kort een nieuwe aanbieding. Bij een 1 & 2 jaar abonnement zijn de kosten tijdelijk 1 euro per maand. Bij het tweejarig abonnement zijn de eerste 6 maanden 1 euro. Bij een éénjarig abonnement zijn de eerste drie maanden 1 euro.

Eurodeals

De nieuwe aanbieding van Youfone heet Eurodeals. Zoals het al in de naam staat, de aanbieding heeft met een Euro te maken. Bij het éénjarige abonnement kosten de eerste drie maanden 1 euro per maand. Bij het tweejarige abonnement kosten de eerste 6 maanden 1 euro per maand.

Ook is er een speciale aanbieding voor de maandelijks opzegbare abonnementen. De maandelijkse abonnementen hebben tijdelijk geen aansluitkosten, de éénjarige en tweejarige abonnementen hebben wel 20 euro aan aansluitkosten.

Meer korting bij grotere bundels

Omdat de korting altijd 1 euro per maand is, zal de korting meer zijn bij grotere bundels. Om een vergelijking te geven van de totale korting kan je het hier zien:

Abonnement Normale kosten Totale korting
2000 MB + Onbeperkt Min € 8,50 € 45,-
15000 MB + Onbeperkt Min € 17,- € 96,-

Zoals je ziet is er een groot verschil tussen de totale korting die je ontvangt tussen het 2000 MB abonnement en het 15000 MB abonnement.

Lijkt op eerdere Simpel aanbieding

De korting die Youfone geeft is niet nieuw, eerder heeft de provider Simpel een soortgelijke aanbieding gehad. Dit waren de Eurokrakers. Ook hier waren de eerste 6 maanden 1 euro per maand.

Providers die wij vergelijken