Nieuwe mobiele abonnementen bij KPN

Nieuwe abonnementen bij KPNKPN heeft nieuwe mobiele telefoon abonnementen gelanceerd. KPN biedt sinds 8 oktober de ‘KPN hussel’ abonnementen aan. Hiermee kunnen gebruikers zeer flexibel abonnementen aanpassen en afsluiten.

Nieuwe mobiele abonnementen

KPN heeft nieuwe bundels geïntroduceerd. De nieuwe bundels hebben de naam ‘KPN hussel’ gekregen. Het doel van deze bundels is dat consumenten makkelijk en snel de bundels kunnen veranderen. Ook de internet abonnementen van KPN zijn beschikbaar onder ‘KPN hussel’. Dit maakt de 4 in 1 abonnementen van KPN zeer flexibel. Om de flexibiliteit te houden heeft KPN ook maandelijks opzegbare abonnementen gelanceerd.

Onbeperkt, alleen met vast internet

Opmerkelijk is dat KPN nu ook onbeperkt internet abonnementen aanbiedt. Het verschil met de T-Mobile en Tele2 & Robin Mobile bundels is dat alleen KPN klanten met vast internet gebruik kunnen maken van deze optie. Het onbeperkt internet abonnement van KPN vervangt de 50 GB bundel. De 50 GB bundel van KPN werd verdubbeld naar 100 GB als je ook internet van KPN had. 100 GB is voor veel consumenten nagenoeg onbeperkt internet.

Wat doet de concurrentie?

Met de toevoeging van KPN onbeperkt internet zijn er opnieuw 4 verschillende providers die onbeperkt internet aanbieden. Vroeger bood ook Youfone onbeperkt internet aan, dit abonnement heeft de provider echter geschrapt. Het grootste abonnement van Youfone is op dit moment 10 GB. Het abonnement van Youfone was immers gelimiteerd op 15 GB per maand, dit is zeer weinig in vergelijking met de meer dan 5 GB per dag die KPN, Tele2 & T-Mobile bieden.

Het is nu de vraag wat de concurrentie gaat doen, enkel Vodafone biedt een bundel aan die groter is dan 10 GB maar niet onbeperkt internet biedt. De grootste databundel bij Vodafone is 40 GB. Dit is in vergelijking met het gemiddelde verbruik zeer groot.

Providers die wij vergelijken