Nieuwe T-Mobile recycle deals

T-Mobile recycle dealT-Mobile biedt sinds kort ‘T-Mobile recycle deals’ aan. Met deze aanbieding hoef je geen éénmalige telefoonkosten te betalen. Aan het eind van het contract kan je besluiten de telefoon nog te kopen of terug te geven aan T-Mobile. Besluit je de telefoon te kopen dan moet je de initiële eenmalige kosten betalen.

Wat zijn de recycle deals?

T-Mobile heeft een nieuw soort aanbieding gelanceerd, hoewel het geen korting geeft kan het voor enkele consumenten voordelig zijn. Met de nieuwe aanbieding van T-Mobile is het mogelijk de betaling van het restbedrag uit te stellen tot het einde van het contract. Dit is handig om in het achterhoofd te houden wanneer je telefoonabonnementen vergelijkt. Je kan aan het einde van je contract besluiten of je het toestel overneemt, en dus alsnog het restbedrag betaald of dat je het toestel terug geeft aan T-Mobile en daardoor niet het restbedrag hoeft te betalen.

Eerder gedaan door KPN & Telfort

KPN & Telfort hebben eerder een soortgelijke aanbieding gehad. Hierbij ging het om ‘toestellease’, je betaalde voor het gebruik van het toestel. Aan het einde van het contract kon je ervoor kiezen om alsnog het toestel te kopen óf het toestel in te leveren. Toestellease is per 1 december 2016 gestopt, het project was geen succes. KPN was al eerder gestopt met het aanbieden van Toestellease.

Geen korting maar wel handig

De nieuwe recycle deal is een goedkope aanbieding voor consumenten die niet van plan zijn de telefoon houden na het contract. Omdat je de telefoon terug verkoopt aan T-Mobile hoef je de eenmalige kosten niet te betalen. Dit kan je daarom ook zien als een korting, deze korting verschilt per toestel maar zal ongeveer € 5,- per maand zijn. Let wel op dat je bij deze recycle deal een BKR registratie krijgt, dit zorgt ervoor dat je minder kan lenen bij je hypotheek.

Providers die wij vergelijken