Over ons

Wij zijn een tal van telecom specialisten die vroeger door de bomen het bos niet meer konden zien. Daarom zijn we mobieletelefoonabonnementenvergelijken.nl begonnen. Met deze website proberen we duidelijkheid te creëren om andere consumenten te helpen. Wij zijn volledig onafhankelijk van alle providers en proberen dit ook altijd te blijven. Als een provider zoals KPN zegt 24/7 service te bieden testen wij dit ook (KPN heeft inderdaad 24/7 service en is zelfs tijdens kerst telefonisch bereikbaar).

Op de website kan je ook verschillende telefoons en abonnementen vergelijken. Met deze interactieve vergelijkers proberen wij het beste telefoonabonnement te vinden dat bij jou past. Door je gebruik in te vullen vinden wij een abonnement die goedkoop is en goed past. Uiteraard proberen wij ook de beste telefoons te zoeken voor bijvoorbeeld foto’s te maken óf juist een telefoon die een goede accu heeft.

Wij proberen vragen van consumenten te beantwoorden door middel van onze vraag en antwoord sectie aan de onderkant van de pagina’s. Als jouw vraag er niet bij staat kan je altijd contact opnemen door middel van het formulier hiernaast. Misschien komt jouw vraag ook op deze website.
    Providers die wij vergelijken