Robin Mobile gaat verder als Budget Mobiel

Robin Mobile gaat verder als Budget MobileRobin Mobile gaat verder onder de nieuwe naam Budget Mobiel. De provider biedt nu 2 abonnementen aan. Voor grootverbruikers is er een onbeperkt internet abonnement van € 20,- per maand. Daarnaast is er ook een abonnement beschikbaar met een 7 GB databundel & onbeperkt bellen voor € 15,- per maand. De maximale downloadsnelheid blijft gelijk aan die van Robin Mobile, namelijk 5 Mbit/s.

De abonnementsprijzen van Budget Mobiel

Budget Mobiel biedt met de nieuwe prijzen het goedkoopste onbeperkt internet abonnement aan van alle providers. De provider biedt ook een optie voor de gemiddelde gebruiker. Met dit abonnement krijg je 7 GB data & onbeperkt bellen en sms’en. Heb je Budget Energie of Budget Thuis? Dan krijg je € 5,- korting op een sim only abonnement bij Budget Mobiel.

Geen kredietcheck bij Budget Mobiel

Tijdens het afsluiten van een sim only abonnement doen de meeste providers eerst een kredietcheck bij Preventel. Een telecom provider kan je nieuwe abonnement weigeren als je geregistreerd staat bij Preventel. Dit gebruikt wanneer je een betalingsachterstand van meer dan € 14,- hebt bij een provider. Budget Mobiel doet deze check niet, dit betekend dat je altijd een abonnement kan afsluiten bij Budget Mobiel.

Fair use

De provider hanteert wel een fair use regeling voor de abonnementen. Voor het onbeperkt bellen geldt dat je misbruikt maakt wanneer je meer dan 6000 minuten (100 uur) belt. Voor sms bestaat er een limiet van 800 sms’jes per maand. Voor het onbeperkt internet abonnement is de regeling dat na het gebruik van 40 GB je internetsnelheid verlaagt wordt naar 0,8 Mbit/s. Nadat je 55 GB verbuikt hebt wordt je snelheid verlaagt naar 0,5 Mbit/s.

Wat zijn de alternatieven voor onbeperkt internet?

Budget Mobiel is niet de enige provider die onbeperkt internet abonnement aanbiedt. Tele2 biedt een onbeperkt internet abonnement aan voor € 25,- per maand. De maximale internetsnelheid is hoger met 225 Mbit/s. T-Mobile heeft een wat duurder variant. T-Mobile biedt een abonnement aan voor € 35,- per maand. Als je al een T-Mobile (thuis) abonnement hebt, dan krijg je wel € 10,- korting per maand.

Providers die wij vergelijken