Vergelijk alle sim only abonnementen

Een sim only abonnement is goedkoper dan een telefoonabonnement. Tijdens het vergelijken van telefoon abonnementen is het belangrijk een abonnement te kiezen die bij jouw verbruik past. Tegenwoordig bieden veel providers gratis 4G aan, als je hier gebruik van maakt zal je dataverbruik stijgen. Bij een abonnement met 4G heb je daarom meer data nodig. Een gemiddelde consument verbruikt ongeveer 100 á 200 minuten per maand en 2000 á 5000 MB.
Je kan tijdens het overstappen altijd je huidige nummer behouden, dit moet je wel aangeven tijdens het bestelproces. Het duurt ongeveer 5 tot 10 werkdagen tot je mobiele nummer is overgezet. Je kan 2 maanden voor het einde van je huidige contract overstappen naar een nieuwe provider.

Onze drie garanties

Wij proberen altijd de goedkoopste abonnementen te vinden, alle telefoons te vergelijken en consumenten van het beste advies te voorzien

Hoe werkt overstappen?

Stap 1 Vergelijken
Stap 2 Bestellen
Stap 3 Gebruiken

Stap 1: Vergelijk de verschillende telefoon abonnementen

Overstappen is simpel omdat de provider het meeste werk doet. Het is aan jou om een abonnement te kiezen die bij je past.

Hoe kies ik een passend abonnement?

Je kan hierbij gebruik maken van een vergelijker die het goedkoopste abonnement vindt dat bij jouw verbruik past. Naast het verbruik is het ook belangrijk om te weten of je een telefoon bij je abonnement wilt nemen.

Stap 2: Bestel je abonnement

Nadat je weet welk abonnement je wilt nemen moet je jouw gegevens invullen bij de provider. Als je jouw huidige nummer wilt behouden moet je ook het nummer van je simkaart noteren, dit kan je op de simkaart zelf vinden. Nadat je alle gegevens ingevuld hebt op de website van de provider starten ze met het overstap traject.

Moet ik nog wat doen?

De provider neemt contact op met je oude provider en regelt het overstappen, je hoeft dus zelf niks te doen. Uiteindelijk krijg je een email of brief dat het gelukt is. Dit duurt 5 tot 10 werkdagen. Je abonnement gaat pas in als het verhuizen van je nummer gelukt is, je zal dus niet je nummer kwijtraken.

Stap 3: Gebruik het nieuwe abonnement

Je ontvangt van de provider een nieuwe simkaart, deze simkaart moet je in je telefoon plaatsen zodat je gebruik kan maken van je nieuwe abonnement.

Wanneer krijg ik mijn oude nummer?

De provider zorgt ervoor dat als je nummer is overgezet deze automatisch gekoppelt is aan je nieuwe simkaart, je bent dus nooit onbereikbaar!

Vraag & Antwoord

Wat is 4G?
Krijg ik een BKR registratie bij een nieuw abonnement?
Verschil tussen sim only en een telefoon met abonnement
Wat is het goedkoopste abonnement?
Bestaan er ook abonnementen zonder een limiet?
Is nummerbehoud gratis?

Providers die wij vergelijken